Straight Away

Effectief afvallen

Hoe werkt het Straight Away dieet?

Het Straight away dieet is een zeer effectieve manier om af te vallen. Het Straight away dieet bevat hoogwaardige eiwitten en drie maaltijden van Straight away leveren alle vitamines en mineralen die uw lichaam dagelijks nodig heeft.

Het Straight away dieet vervangt al uw normale voeding. Elke dieetmaaltijd bevat ca 200 calorieën. Dit lage calorieniveau heeft tot gevolg dat je snel afvalt en dus in een korte tijd je streefgewicht zal bereiken

Hoe gaan we te werk?

De maaltijdvervangers van Straight away onderscheiden zich door de hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in de producten. Hierdoor is het verantwoord om de Straight away producten voor langere tijd te gebruiken.

Het programma bestaat uit shakes, repen, soepen, pap en kant-en-klare shakes en warme maaltijden.

De start:

Na een uitgebreide intake gaan we kijken naar je persoonlijke situatie en wordt er een passend programma opgesteld. De eerste 3 weken neem je 3 of 4 maatlijdvervangers per dag van Straight Away.

Het exacte aantal maaltijdvervangers per dag bepaal je in goed overleg met je coach. Je kiest je producten uit het assortiment en gaat beginnen. Je zult versteld staan dat je geen honger hebt tijdens je dieet en je gaat je energiek voelen. Iedere week of 2 weken plan je een afspraak in met je coach.

Na ongeveer 3 weken volgt er een rustweek, je ontvangt een overzicht van alle producten die je die week mag eten. Daarna evalueren we of je je streefgewicht behaald hebt of dat je nogmaals 3/6 weken overgaat op maaltijdvervangende producten. Het afbouwen van de producten en het opbouwen naar normale voeding is het allerbelangrijkste in het hele traject, zodat je het behaalde resultaat ook echt vast houdt!

Hier sta je niet alleen voor, want dit doen we ook samen.

Straight Away met 1 of 2 maaltijden kan ook?

Deze programma’s worden gevolgd door mensen die graag hun avondeten met hun familie eten of mensen die geen totaalvoedingsprogramma willen doen. Ook voor mensen die een bepaalde medicatie gebruiken zijn deze varianten een uitkomst. Het is soms ook prettig om met deze variant te starten om het aantal calorieën te beperken en daarna verder te gaan met de totaalvoeding. Je gebruikt 2/3 Straight away maaltijden per dag, daarnaast eet je ’s avonds een maaltijd van 300 kcal. Die maaltijd bestaat uit groenten samen met vlees of vis.

Ook hierbij geldt: Je staat er niet alleen voor, ik wil je graag ondersteunen

Voor meer informatie mail of neem telefonisch contact met me op.