Body Studio balance

T.F.M. Cabines: afslanken zonder spierpijn.

Door te bewegen in een TFM cabine is het mogelijk om sneller af te vallen zonder spierpijn te ervaren. Body Studio Balance staat voor een gezonde levensstijl. Daarom kun je bij ons een programma volgen dat volledig wordt aangepast op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Een onderdeel van ons programma is het bewegen in een TFM cabine. Ga voor meer dan alleen een slanker lichaam, voel je weer zelfverzekerd en gelukkig! Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze TFM cabines!

Wat is een TFM cabine?

Een TFM cabine is eigenlijk hetzelfde als een warmtecabine. In een TFM cabine slank je af door doelbewust te bewegen. In de TFM cabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen voor vrouwen die willen afvallen.

De voordelen van een TFM cabine

Om te beginnen zorgt de warmte in de TFM cabine ervoor dat jij geen spierpijn ervaart. Onder persoonlijke begeleiding voer jij oefeningen uit die speciaal op jou zijn afgestemd. Door de warmte in de TFM cabine wordt de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter. Zo ben je per keer nog maar 30 minuten bezig!

Doordat je de oefeningen liggend uitvoert ervaar je geen rug- en gewrichtsklachten. Dus wanneer jij last hebt van reuma, fibromyalgie, artrose of artritis? Dan is het sporten in een TFM cabine ideaal! Doordat de doorbloeding van het lichaam en de huid worden gestimuleerd, wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd. Bewegen in een TFM cabine heeft ook positieve effecten op je stofwisseling en hoge bloeddrukklachten. Ten slotte zal je jezelf lekkerder in je vel voelen en een gezondere levensstijl creëren, zeker niet onbelangrijk!

BMI Meter

De zogenaamde Body Mass Index (BMI) geeft aan of uw gewicht in balans is met uw lengte. Uw gewicht wordt daarbij gedeeld door uw lengte in het kwadraat. Als ik u laat wegen, geeft de weegschaal uw gewicht, vetpercentage en BMI aan.

Hoe gaan wij te werk?

U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden, te weten:

  1. Vrijblijvend kijkje in mijn salon en een korte uitleg over de methode.
  2. Korte kennismaking met de TFM-methode.
  3. U schrijft direct in (wij vragen GEEN INSCHRIJFKOSTEN). Wij nemen dan de maten op, wegen en meten het vetpercentage en bespreken wat redelijkerwijs mogelijk is en wat verwacht mag worden van het TFM programma. U kunt kiezen uit de diverse cursusmogelijkheden, van 10 rittenkaart, 20 rittenkaart of 30 rittenkaart.

Nieuw vanaf 16 November!

Cryolipolyse

Voorjaarsactie t/m 30-04-2021

1 behandeling €65,00

(1 behandeling = 1 zone)

3 behandelingen voor €175,00